alfa-romeo-stelvio-design

Design

SZERELEM ELSŐ LÁTÁSRA

Soha nem fogja elfelejteni a pillanatot, amikor először pillantja meg a Stelvio modellt az úton. Az Alfa Romeo design melletti legendás elkötelezettsége egy páratlan és összetéveszthetetlen SUV modellt alkotott, mely a kategóriára jellemző kényelmet és a tágas tereket olyan vezetési élménnyel és sportos teljesítménnyel párosítja, melyet csak egy igazi Alfa Romeo kínálhat.

alfa-romeo-stelvio-belso

Belső tér

AZ ELSŐ RANDEVÚ

A Stelvio volánja mögötti első alkalom páratlan élményekkel ajándékozza meg. A beltér tervezésekor elsőrendű szempont volt, hogy a vezető legyen a különleges és intenzív vezetési élmény középpontjában. A bevezető verzió utasteréhez az Alfa Romeo kizárólag a legjobb minőségű anyagokat használta fel: Pieno Fiore fekete bőrülések és valódi fa betétek díszitik a belteret.

alfa-romeo-stelvio-motor

Motorok

PÁRATLAN ELSŐ VEZETÉSI ÉLMÉNY

Különleges, 280 Le-s 2.0 turbó benzines alumínium motorjának köszönhetően, már a Stelvio modell első vezetése alkalmával is érezni fogja a valódi Alfa Romeo vezetési élményt.

alfa-romeo-stelvio-technologia

Technológia

INNOVÁCIÓ, MELY AZ ÉRZELMEKET HELYEZI ELŐTÉRBE

A Stelvio volánja mögött már elsõ alkalommal felfedezheti a modell kimagasló technológiai megoldásait, mind az információs- és szórakoztató központ, mind a biztonsági elemek tekintetében.

Galéria

A nagyításhoz kattintson a képekre!

RÉSZLETEK

Design


SZERELEM ELSŐ LÁTÁSRA

Soha nem fogja elfelejteni a pillanatot, amikor először pillantja meg a Stelvio modellt az úton. Az Alfa Romeo design melletti legendás elkötelezettsége egy páratlan és összetéveszthetetlen SUV modellt alkotott, mely a kategóriára jellemző kényelmet és a tágas tereket olyan vezetési élménnyel és sportos teljesítménnyel párosítja, melyet csak egy igazi Alfa Romeo kínálhat. A bevezető modell az erőteljes, osztálya legjobb gyorsulási eredményét produkáló 280 Le-s turbó benzines motorral szerelt, valamint az innovatív Q4 összkerékhajtási rendszerrel. 8,8”-os, nagyméretű kijelzőjével a technológia, a biztonság, valamint a szórakoztató-, és információs rendszerek terén is csúcstechnológiát kínál.

Belső tér

AZ ELSŐ RANDEVÚ

A Stelvio volánja mögötti első alkalom páratlan élményekkel ajándékozza meg. A beltér tervezésekor elsőrendű szempont volt, hogy a vezető legyen a különleges és intenzív vezetési élmény középpontjában. A bevezető verzió utasteréhez az Alfa Romeo kizárólag a legjobb minőségű anyagokat használta fel: Pieno Fiore fekete bőrülések és valódi fa betétek díszitik a belteret. A Stelvio egyedi kiadásának külseje felismerhető a 20"-os alumínium keréktárcsákról, a fényezett féknyergekről és a Bi-Xenon lámpákról. A lehető legjobb mód az Alfa Romeo első SUV-ja bemutatkozására, mely különleges részletekkel lepi meg az első szerencsés sofőröket.

Motorok

PÁRATLAN ELSŐ VEZETÉSI ÉLMÉNY

Különleges, 280 Le-s 2.0 turbó benzines alumínium motorjának köszönhetően, már a Stelvio modell első vezetése alkalmával is érezni fogja a valódi Alfa Romeo vezetési élményt.

A First Edition kizárólag ezzel a turbó feltöltős motorral rendelhető, mely 8-fokozatú automata sebességváltóval és a kormánykeréken elhelyezett alumínium váltófülekkel szerelt. Ez a prémium kiadás tartalmazza a Q4 összkerékhajtású rendszert is, mely a legmodernebb vezetési élmény és biztonság megvalósítását teszi lehetővé a teljesítmény azonnali menedzselésével.

Technológia

INNOVÁCIÓ, MELY AZ ÉRZELMEKET HELYEZI ELŐTÉRBE

A Stelvio volánja mögött már elsõ alkalommal felfedezheti a modell kimagasló technológiai megoldásait, mind az információs- és szórakoztató központ, mind a biztonsági elemek tekintetében. A First Edition az Alfa Romeo leginnovatívabb technológiai rendszereivel szerelt, mint például a három dimenziós navigációs rendszer 8,8"-os kijelzõvel, a 7"-os TFT mûszeregység kijelzõvel szerelt jármûinformációs központ, dinamikus segédvonalakkal ellátott tolató kamerával és prémium audio rendszerrel. Ráadásul ez az egyedi kiadás széria felszereltségként tartalmazza a fûthetõ elsõ üléseket memóriával a vezetõoldalon, az elektromos hátsó ajtót, az automata távolsági fény vezérlést, a vészfékezõ rendszert (AEB) és a sávelhagyásra figyelmeztetõ rendszert (LDW) is.

Győr

Pesti út 4.

Telefon: 06-96/513-100
Fax: 06-96/513-104
riegler@autoforumriegler.hu

 

Tatabánya

Alkotmány u. 2/B

Telefon: 06-34/312-015
Fax: 06-34/312-016
rieglertb@autoforumriegler.hu

 

 

Nyitva tartás

Szalon:        Szerviz:
H-P.: 8 - 17   H-P.: 8 - 16:30
Szo.: 9 - 12   Szo.: Zárva
V.: Zárva   V.: Zárva

 

 

 

 

Facebook

© 1995- 2018 | Autófórum Riegler

carnet-csoporthasznaltautok.hu

Készítette: Kovács Gergely