3.9 l/100km

Fogyasztás

104 g/km

CO2

168 km/h

Végsebesség

1 m3

Csomagtér
fiat-panda-van-design-01

Design

OLASZ MINŐSÉG

A Panda Van egy innovatív gyár terméke: a nápolyi Pomigliano d’Arco üzemben gyártják , amelyet World Class Manufacturing díjjal tüntettek ki (azaz a világszínvonalú termelés) szempontjából a legjobbak között tartanak számon.

fiat-panda-van-belso-01

Belső tér

A TÖKÉLETES VÁROSI FURGON

A Panda Van szereti a munkát, és ő a tökéletes modell, ha egy megbízható, hatékony, gazdaságos, kompakt és praktikus járműre vágyik.

fiat-panda-van-motor-01

Motorok

MINŐSÉGI MOTORVÁLASZTÉK

A Panda modellhez rendelhető motorokat úgy tervezték, hogy fogyasztásuk és károsanyag-kibocsátásuk a lehető legalacsonyabb legyen.

fiat-panda-van-technologia-01

Technológia

LEGMODERNEBB FELSZERELÉS

A Panda Van modellbe épített exkluzív tartalmak, mint például az ergonomikus műszerfal és a könnyen hozzáférhető vezérlőszervek kényelmesebbé teszik a munkát.

Galéria

A nagyításhoz kattintson a képekre!

RÉSZLETEK

Design

OLASZ MINŐSÉG

A Panda Van egy innovatív gyár terméke: a nápolyi Pomigliano d’Arco üzemben gyártják , amelyet World Class Manufacturing díjjal tüntettek ki (azaz a világszínvonalú termelés) szempontjából a legjobbak között tartanak számon.

A gyengéd, mégis karakteres vonalvezetésen, a magasabban elhelyezett lámpaegységgel ellátott, áramvonalas orron és a számos stíluselemen túl, amelyek egyedivé teszik a modellt, az igazi különlegességet az jelenti, hogy mérnökeink a tervezés és összeállítás során a legnagyobb figyelmet a minőségnek szentelték: Erről tanúskodnak a rendkívül ellenálló anyagok, a hangszigetelt utastér, a finom megmunkálású borítások, valamint a biztonságot és funkcionalitást szolgáló ultramodern technológiák.

Belső tér

TÁGAS, SOKOLDALÚ ÉS RENDKÍVÜL FUNKCIONÁLIS

A 2-üléses Panda Van egyik különlegessége az 1 m3-es raktér, melynek egyenletes felülete megkönnyíti a be- és kirakodást, maximalizálja a kihasználható területet és leegyszerűsíti a raktérhez való hozzáférést.

De ez nem minden! A Panda Van rakományrögzítő kampókkal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a rakomány biztonságos szállítását. A raktér padlója alatt elhelyezett speciális “Cargo Box” (opció) tárolórekesz pedig elegendő helyet biztosít szerszámainak.

Motorok

1.2 Fire 69 Le motor

 • NEDC fogyasztás: 5,2 l/100 km
 • Környezetvédelmi besorolás: Euro 6
 • Teljesítmény: 69 Le
 • Hengerűrtartalom: 1242 cm3
 • Max. nyomaték: 102 Nm 3000 ford./percen
 • Végsebesség: 164 km/h sebességig
 • CO2 kibocsátás: 120 g/km
1.3 MultiJet 75 Le motor

 • NEDC fogyasztás: 3,9 l/100 km
 • Környezetvédelmi besorolás: Euro 5+
 • Max. nyomaték: 190 Nm 1500 ford./percen
 • Hengerűrtartalom: 1248 cm3
 • Telejsítmény: 75 Le
 • Common Rail MultiJet közvetlen befecskendezés
 • Végsebesség: 168 km/h sebességig
 • CO2-kibocsátást: 104 g/km

Technológia

Legmodernebb felszerelés

A Panda Van modellbe épített exkluzív tartalmak, mint például az ergonomikus műszerfal és a könnyen hozzáférhető vezérlőszervek kényelmesebbé teszik a munkát, míg a Dualdrive™ szervokormány és Blue&Me TomTom Live navigáció (opció) megkönnyítik a városi közlekedést és garantálják, hogy mindig célba ér.


Biztonság munka közben

A Panda Van-ben teljes biztonságban érezheti magát utazás és munka közben (4 légzsák, ABS vészfékrásegítéssel és igény esetén ESP rendszer). Rendelésekor két rendkívül hatékony, alacsony fogyasztású motor közül választhat.

A még gazdaságosabb működés érdekében a Panda Van modelleket eco:Drive funkcióval szereltük fel, amely elemzi vezetési stílusát és tanácsokat ad arra nézve, hogyan tudná azt hatékonyabbá tenni.


Garantált megtakarítás

A Panda Van forgalomba helyezhető N1 típusú áruszállító gépkocsiként - ennek köszönhetően élvezheti az aktuális jogszabályok biztosította adókedvezményeket.

A Panda modellhez rendelhető motorokat továbbá úgy tervezték, hogy fogyasztásuk és károsanyag-kibocsátásuk a lehető legalacsonyabb legyen.

Győr

Pesti út 4.

Telefon: 06-96/513-100
Fax: 06-96/513-104
riegler@autoforumriegler.hu

 

Tatabánya

Alkotmány u. 2/B

Telefon: 06-34/312-015
Fax: 06-34/312-016
rieglertb@autoforumriegler.hu

 

 

Nyitva tartás

Szalon:        Szerviz:
H-P.: 8 - 17   H-P.: 8 - 16:30
Szo.: 9 - 12   Szo.: Zárva
V.: Zárva   V.: Zárva

 

 

 

 

Facebook

© 1995- 2018 | Autófórum Riegler

carnet-csoporthasznaltautok.hu

Készítette: Kovács Gergely