3.4 l/100km

Fogyasztás

89 g/km

CO2

180 km/h

Végsebesség

185 liter

Csomagtér
fiat-500-design-01

Design

KEDVES ÉS MERÉSZ EGYSZERRE

Az 500-as arcán huncut mosoly ül. Orra az új betétekkel, a híres logóval és a háromdimenziós hűtőrácsot körülölelő lökhárítóval mintha rákacsintana mindenkire, akinek tekintete arra téved. Még vonzóbb, még pozitívabb, még inkább 500.

fiat-500-belso-01

Belső tér

A TÖKÉLETESSÉG ALAPFELSZERELTSÉG

A műszerfal kialakítását az alapoktól átdolgoztuk, melynek köszönhetően az új fedélzeti technológiákkal tökéletes összhangot alkot. A krómozott elemek és a lekerekített kialakítású vezérlőszervek gyönyörködtetik a szemet.

fiat-500-belso-01

Motorok

MINŐSÉGI MOTORVÁLASZTÉK

A legendás FIRE motorgeneráció naprakésszé tett tagja, mely hosszú időn át lesz megbízható társa a mindennapi városi közlekedésben, de akkor sem jön zavarba ha alkalmankénti hosszabb útra indul.

fiat-500-belso-01

Technológia

MINDIG SAJÁT UTAKON JÁR.

Az új 500-as fedélzetén egyedül a vezetési élmény a fontos.  Ezért szereltük fel a legkifinomultabb biztonsági és szórakoztató rendszerekkel.

Galéria

A nagyításhoz kattintson a képekre!

Videó galéria

A videók megtekintéséhez kattintson a képekre!

RÉSZLETEK

Design

KEDVES ÉS MERÉSZ EGYSZERRE

Az 500-as arcán huncut mosoly ül. Orra az új betétekkel, a híres logóval és a háromdimenziós hűtőrácsot körülölelő lökhárítóval mintha rákacsintana mindenkire, akinek tekintete arra téved. Még vonzóbb, még pozitívabb, még inkább 500. Az új, polielliptikus fényszórók, szinte megszólalnak és szertefoszlatják a sötétséget.

A LED technológiát használó új, dinamikus menetfényeket az 500-as logója ihlette, és a gépjárművet sötétben rögtön felismerhetővé teszik.

ÖSSZETÉVESZTHETETLEN VONALAK ÉS STÍLUS

Az 500-as összetéveszthetetlen profilja nem változott, de a 2 értékes és új, könnyűfém keréktárcsának – a 15"-os fényes szürke és a 16"-os matt fekete, gyémánt hatású változatoknak – köszönhetően még jellegzetesebb lett.

Az új 500-as dizájnját a két karosszériaszín teszi még látványosabbá: a modern és vidám pasztell Corallo piros, és a kifinomult eleganciát sugárzó Burgundy Opera bordó.


AZ EGYÉNISÉG A RÉSZLETEKBEN REJLIK

Az új designelemek, mint a ködlámpáknak és tolatólámpáknak otthont adó lökhárító krómozott díszléce, felhívják magukra a figyelmet. Ezek közé tartozik az új, hátsó lámpaegység is, mely tartalmazza a féklámpákat, tolató lámpákat és irányjelzőket, valamint keretként körbeöleli a karosszériát.

Ez a szokatlan és merész megoldás kiválóan mutatja, hogy az 500 mindig képes megújulni, de jellegzetességét soha nem veszíti el.

Belső tér

A TÖKÉLETESSÉG ALAPFELSZERELTSÉG

A műszerfal kialakítását az alapoktól átdolgoztuk, melynek köszönhetően az új fedélzeti technológiákkal tökéletes összhangot alkot. A krómozott elemek és a lekerekített kialakítású vezérlőszervek gyönyörködtetik a szemet.

Ám az új 500 nem csak szép, praktikus is: a műszerfalon új kesztyűtartó lett elhelyezve, valamint az új középkonzolon USB/Aux csatlakozók találhatók, a pohártartó tálca pedig nagyobb, mint eddig volt.

MOST MINDENT ELLENŐRZÉSE ALATT TARTHAT

Az új, különleges kialakítású kormánykereket krómozott elemek díszítik.

Az innovatív, 7"-os, digitális TFT kijelző lehetővé teszi, hogy a vezetés során szükséges összes információt figyelemmel kísérje, beleértve a kilométeróra adatait, a fordulatszámmérőt, a hőmérsékletet, a sebességváltásra figyelmeztető felváltás jelző rendszert, a fedélzeti számítógépet, mellyel megjelenítheti az aktuális fogyasztást és a gépjármű aktuális hatótávolságát.

A DIVAT IHLETTE GÉPJÁRMŰ

Stílus, stílus, stílus és még több stílus. Az új 500-as belső terének anyagai és szövetei egyenesen a legdivatosabb kifutókról érkeztek. Ez az élettel teli Prince of Wales kárpit gazdag színvilágú díszítőelemeivel, elegáns burgundi bőr borításával – melyet kék betétek tesznek változatossá – és klasszikus kialakításával a 60-as éveket idézi.

LEGYEN MINDEN ÚTJA KÉNYELMES

Hogy a komfort iráni elvárásokat maradéktalanul kielégítsük, új ergonomikus kialakítású ülésekkel szereltük fel a gépjárművet, melyeket úgy terveztük, hogy a hátsó ülések könnyebben hozzáférhetőek legyenek.

Motorok

1.2 69 LE BENZIN

A legendás FIRE motorgeneráció naprakésszé tett tagja, mely hosszú időn át lesz megbízható társa a mindennapi városi közlekedésben, de akkor sem jön zavarba ha alkalmankénti hosszabb útra indul.

HENGERŰRTARTALOM (cm³): 1.242
KÖRNYEZETVÉDELMI BESOROLÁS: EURO 6
MAX TELJESÍTMÉNY- KW (LE) /FORD/PERCEN.: 51 (69) @ 5.500
MAX NYOMATÉK (KGM) /FORD/PERCEN.: 102 (10.4) @ 3.000
VÉGSEBESSÉG (KM/H): 160
GYORSULÁS (MP) - 0/100 KM/H
ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS (L/100 Km) VÁROSI HASZNÁLATBAN: 6.2
VÁROSON KÍVÜLI HASZNÁLATBAN: 4,2 VEGYES HASZNÁLATBAN: 4.9
CO2 KIBOCSÁTÁS (G/KM): 115
0.9 TWINAIR TURBO 85 LE BENZIN

Ez a forradalmi és több díjjal is kitüntetett (Az év motorja 2013), kéthengeres Fiat motor a kompakt kivitelével valódi remekmű: kisebb a mérete és alacsonyabb a fogyasztása, ugyanakkor nagyobb teljesítményt és rendkívül élvezetes vezetési élményt biztosít.

HENGERŰRTARTALOM (cm³): 875
KÖRNYEZETVÉDELMI BESOROLÁS: EURO 6
MAX TELJESÍTMÉNY- KW (LE) /FORD/PERCEN.: 62,5 (85) @ 5.500
MAX NYOMATÉK (KGM) /FORD/PERCEN.: 145 (14.8) @ 1.900
VÉGSEBESSÉG (KM/H): 173
GYORSULÁS (MP) - 0/100 KM/H: 11,0
ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS (L/100 Km) VÁROSI HASZNÁLATBAN: 4.6
VÁROSON KÍVÜLI HASZNÁLATBAN: 3,4 VEGYES HASZNÁLATBAN: 3.8
CO2 KIBOCSÁTÁS (G/KM): 90
1.3 MULTIJET 95 LE DÍZEL

Teljesítmény és gazdaságosság mesteri ötvözete ez a kis dízelmotor, mely a Fiat elismert dízelhagyományainak újabb gyöngyszeme. Kimagasló nyomatékot kombinál rendkívül alacsony fogyasztással és CO2 kibocsátással.

HENGERŰRTARTALOM (cm³): 1.248
KÖRNYEZETVÉDELMI BESOROLÁS: EURO 6
MAX TELJESÍTMÉNY- KW (LE) /FORD/PERCEN.: 70 (95) @ 4.000
MAX NYOMATÉK (KGM) /FORD/PERCEN.: 200 (20.4) @ 1.500
VÉGSEBESSÉG (KM/H): 180
GYORSULÁS (MP) - 0/100 KM/H: 10,7
ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS (L/100 Km) VÁROSI HASZNÁLATBAN: 4.1
VÁROSON KÍVÜLI HASZNÁLATBAN: 3,0 VEGYES HASZNÁLATBAN: 3.4
CO2 KIBOCSÁTÁS (G/KM): 89

Technológia

SZERETI A TÁRSASÁGOT. DE MINDIG SAJÁT UTAKON JÁR.

Az új 500-as fedélzetén egyedül a vezetési élmény a fontos. Ezért szereltük fel a legkifinomultabb biztonsági és szórakoztató rendszerekkel - kormánykeréken elhelyezett vezérlőszervekkel, Bluetooth® kihangosító és hangátviteli funkcióval, eco:Drive, Blue&Me TomTom 2 LIVE rendszerekkel, és nem utolsó sorban a UconnectTM online információs rendszerrel.
UCONNECT (TM)

A Uconnect™ egy információs és szórakoztató rendszer, mely 5"-os, illetve 6,5"-os érintőképernyőjén lehetővé teszi a gépjármű összes multimédiás rendszerének kezelését: a rendszerről vezérelhető az analóg és digitális (DAB) rádió, valamint USB/AUX-IN bemenetein keresztül további eszközök (médialejátszók, iPod, iPhone, okostelefonok) csatlakoztatását is támogatja.

Emellett a Uconnect Radio Nav 5’’ rendszer TomTom 2.5D navigációja progresszív útvonalkijelzést biztosít, "Egyszeri Hangutasításos Úti Cél Bevitel" funkciója pedig lehetővé teszi, hogy a címeket egyetlen hangparanccsal adja meg.

Az okostelefonok integrálásával az új Uconnect ™ LIVE rendszer lehetővé teszi, hogy a fedélzeti rendszeren keresztül használja alkalmazásait, így folyamatosan kapcsolatban lehet barátaival a Twitteren; 35 millió zeneszám közül válogathat a Deezeren és több, mint százezer rádióállomásból a Tune-In alkalmazásban; valós időben kaphat friss híreket a Reuters-től és a TomTom LIVE szolgáltatásainak köszönhetően még a forgalomról, a sebességmérő kamerák helyéről és az időjárásról is tájékozódhat.

És ez nem minden: eco:Drive™ rendszerünkre támaszkodva tökéletesítheti vezetési stílusát és csökkentheti üzemanyag-fogyasztását, valamint valós időben ellenőrizhati gépjárműve CO2 kibocsátását.

A my:Car: rendszer gondoskodik róla, hogy soha ne érjék meglepetések: emlékezteti hol parkolt le gépjárművével, tájékoztatja az üzemanyagszintről, illetve felhívja figyelmét az esetlegesen észlelt rendellenességekre.
MAXIMÁLIS BIZTONSÁG

Az új 500-as fedélzetén az (1.2-es motorokhoz tartozó) erősített fékrendszeren túl a legjobb utasvédelmi berendezések gondoskodnak biztonságáról: 7 légzsák, ABS + EBD így nem veszti el az uralmat a gépkocsi felett hirtelen megállásnál, ESC + Dombsegéd, hogy megtartsa az irányt vészhelyzetben is és, hogy az emelkedőn való elindulás könnyebb legyen, HBA , hogy a hirtelen fékezés még hatékonyabb legyen. Automatikus vészvillogó, mely azonnal bekapcsol vészfékezés esetén.

És mindezek mellet az elliptikus kialakítású fényszórók és nappali menetfények a LED technológiának köszönhetően mindig maximális láthatóságot biztosítanak.

Győr

Pesti út 4.

Telefon: 06-96/513-100
Fax: 06-96/513-104
riegler@autoforumriegler.hu

 

Tatabánya

Alkotmány u. 2/B

Telefon: 06-34/312-015
Fax: 06-34/312-016
rieglertb@autoforumriegler.hu

 

 

Nyitva tartás

Szalon:        Szerviz:
H-P.: 8 - 17   H-P.: 8 - 16:30
Szo.: 9 - 12   Szo.: Zárva
V.: Zárva   V.: Zárva

 

 

 

 

Facebook

© 1995- 2018 | Autófórum Riegler

carnet-csoporthasznaltautok.hu

Készítette: Kovács Gergely