3.6 l/100km

Fogyasztás

94 g/km

CO2

182 km/h

Végsebesség

225 liter

Csomagtér
fiat-panda-design-01

Design

A BESTSELLER

Az új Panda a töretlenül népszerű, sokoldalú és felhasználóbarát harmincegy éves Panda sikersztori logikus folytatása. A Panda azonban sokkal több ennél: erős racionális és érzelmi értékekkel egyaránt rendelkező modell, amelyből bemutatása óta 6,5 milliót értékesítettek,  és amely 16 millió különböző életkorú, nemzetiségű vagy foglalkozású vezetőt szólított meg.

fiat-panda-belso-01

Belső tér

SIMPLY MORE - EGYSZERŰEN TÖBB

Az új Panda külsejét a legmodernebb trendek ihlették. Abból a koncepcióból indul ki, hogy mindenkinek egyedi szükségletei, életstílusa, felfogása és elképzelése van dolgokról, és ezek térbeli elhelyezéséről.
fiat-panda-motor-01

Motorok

MINŐSÉGI MOTORVÁLASZTÉK

A második generációs 1,3 MultiJet 95 LE motor tökéletesített közvetlen üzemanyag-befecskendezési rendszerrel van felszerelve.  A kiváló teljesítmény, alacsony fogyasztás és új technológia kombinálása tényleg mestermunka.

fiat-panda-technologia-01

Technológia

MINDIG SAJÁT UTAKON JÁR.

Ha útnak indul a Blue&Me TomTom 2 LIVE navigációval, korlátlanul szabadnak érzi majd magát. A navigáció kijelzőjének megérintésével vagy hangutasítással Bluetooth® technológián keresztül irányíhatja mobiltelefonját, gyorsabban célba érhet vagy hallgathatja kedvenc zenéjét.  Mindent az ön biztonságos utazásáért.

Galéria

A nagyításhoz kattintson a képekre!

Videó galéria

A videók megtekintéséhez kattintson a képekre!

RÉSZLETEK

Design

Az új Panda: simply more – egyszerűen több.

A külsőt összetéveszthetetlen olasz stílus jellemzi, a letisztult vonalak vonzó, szolid és stabil megjelenést biztosítanak. Noha pár centiméterrel megnőtt, amely szükséges volt a legmagasabb biztonsági szabványok eléréséhez és az utastér helykínálatának javításához, továbbra is nagyon kompakt gépkocsiról van szó.  365 cm hosszúságával, 164 cm szélességével és 155 cm-es magasságával az új Panda akár öt személy szállítására képes, ugyanakkor az egyik legnagyobb csomagtérrel is rendelkezik.

Ami a külsőt illeti, a Pandát elegáns vonalakkal újratervezték; puha, lekerekített vonalakkal, amelyek tágas belső teret rejtenek. Orr részének sugárzó személyisége van, az enyhén domborodó motorháztetővel, amely tökéletesen csatlakozik a vízszintes hűtőrácshoz és az új első fényszórókhoz. A második generációs Panda számos sajátosságát újratervezték, mint a függőleges hátsó lámpatesteket, amelyek megszakítás nélkül olvadnak be a karosszériába. A sima, lekerekített formák megtalálhatóak a lökhárítókon, oldalsó paneleken, amelyek terepjárós megjelenést kölcsönöznek.

Belső tér

Az új Panda belső terét a legmodernebb trendek ihlették.

Abból a koncepcióból indul ki, hogy mindenkinek egyedi szükségletei, életstílusa, felfogása és elképzelése van dolgokról, és ezek térbeli elhelyezéséről. Az eredmény egy tágas 14 tárolórekeszt tartalmazó tökéletes kényelmet biztosító utastér, amely a magasabb szegmensbe tartozó gépkocsikkal is összehasonlítható.

Az új műszerfal nagy rakodóhelyeket tartalmazó, praktikus, többfunkciós tárolóként lett megtervezve az utas előtt, a Panda első generációjára hajazva. Ez a tároló színes keretbe van foglalva, amely összekapcsolja a kormányt, a rádiót és a fő kezelőszerveket, a szellőzőnyílásokat és az utas légzsákját is.

Motorok

0,9 TWINAIR TURBO 85 LE

A Fiat csoport első kéthengeres motorja, amely az 500-as modellel együtt megszerezte a „2011 év Nemzetközi Motor“ díjat kétségkívül elnyeri tetszését az új Pandában, amelyben automata Dualogic™ sebváltóval áll majd rendelkezésére.

 • Euro 6
 • MultiAir turbo technológia
 • 2 henger, 875 cm3
 • 85 LE (62.5kW) teljesítmény 5500 fordulat/percnél
 • Többpontos üzemanyag-befecskendezés
 • Start&Stop1,2 FIRE 69 LE

Az 1,2 Fire 69 LE motor a Fiat sok éves tapasztalattal rendelkező legmegbízhatóbb motorjai közé tartozik.

 • Többpontos üzemanyag-befecskendezés
 • 4 henger, 1242 cm3
 • 69 LE (51 kW) teljesítmény 5500 fordulat/percnél
 • Euro 61,2 LPG 69 LE

Az 1,2 Fire 69 LE motor a Fiat  sok éves tapasztalattal rendelkező legmegbízhatóbb motorjai közé tartozik. Most a Fiat gyári LPG átalakítással is kínálja.

Spóroljon még többet az LPG üzemanyaggal!

 • Többpontos üzemanyag-befecskendezés
 • 4 henger, 1242 cm3
 • 69 LE (51 kW) teljesítmény 5500 fordulat/percnél 
 • Euro 6

0,9 TWINAIR CNG 80 LE

A Fiat csoport első kéthengeres motorja, amely az 500-as modellel együtt megszerezte a „2011 év Nemzetközi Motor“ díjat, kétségkívül megnyeri önt is az új Pandában, amelyben gáz/benzin üzemű kombinált üzemmóddal áll rendelkezésre. A Pandával kímélje környezetét és pénztárcáját is!

 • Euro 6
 • 80 LE (59 kW) teljesímény 5500 fordulat/percnél
 • 2 henger, 875 cm3
 • Többpontos üzemanyag-befecskendezés
 • Start&Stop

1,3 MULTIJET 75 LE

A második generációs 1,3 MultiJet 75 LE motor tökéletesített közvetlen üzemanyag-befecskendezési rendszerrel van felszerelve.  A kiváló teljesítmény, alacsony fogyasztás és új technológia kombinálása tényleg mestermunka. E motorral a végsebesség 168 km/h, kombinált fogyasztása 3,9 l/100 km és CO2 kibocsátása 104 g/km. A 1,3 MultiJet 75 LE motor 4x4-es verzióban is kapható. Ebben a kivitelben végsebessége 159 km/h, kombinált fogyasztásnál 4,7 l/100 km  és CO2  kibocsátásnál 125 g/km.

 • Euro 5+
 • 75 LE (55 kW) teljesítmény 4000 fordulat/percnél
 • 4 henger, 1248 cm3
 • MultiJet II közvetlen befecskendezés
 • Start&Stop

Technológia

BLUE&ME

A Blue&Me™ biztonságos kommunikációt és szórakoztató utazást biztosít a Fiat és a Microsoft együttműködésének eredményeként.

A hangutasításoknak köszönhetően a Bluetooth segítségével csatlakoztatott telefonját könnyen kezelheti, anélkül, hogy a kormányól levenné a kezét. A Blue&Me™ segítségével könnyedén fogadhat hívásokat, kezdeményezhet telefonkönyvéből hívásokat, meghallgathatja a bejövő szöveges üzeneteket és természetesen az USB vagy AUX bemenetekből MP3 formátumban zenét is hallgathat.BLUE&ME TOMTOM

Ha útnak indul a Blue&Me TomTom 2 LIVE navigációval, korlátlanul szabadnak érzi majd magát.

A navigáció kijelzőjének megérintésével vagy hangutasítással Bluetooth® technológián keresztül irányíhatja mobiltelefonját, gyorsabban célba érhet vagy hallgathatja kedvenc zenéjét.  Mindent az ön biztonságos utazásáért.

A berendezés magában foglalja az információs-szórakoztató rendszer előnyeit, ugyanakkor hordozható is.

BIZTONSÁG

Szerény méretei ellenére is állandó meglepetésekkel szolgál, mivel egyetlen másik autó sem ennyire lényegre törő és ugyanakkor innovatív .A Panda vigyáz önre: már a POP felszereltségtől a Panda gyárilag 4 légzsákkal, aktív fejtámlákkal (első fejtámlák gerincsérülés elleni védőrendszerrel) és hátsó ISOFIX rögzítőpontokkal rendelkezik.A választható extrák keretében rendelkezésre áll az ESP elektronikus stabilizáló program visszagurulásgátlóval, amely megkönnyíti az emelkedőn való elindulást. Emellett elérhető a városi közlekedésben az apróbb ütközéseket megakadályozó LSCM rendszerrel is, mely az autó előtti utat pásztázva és szükség esetén automatikusan fékezve képes megelőzni a koccanásokat.

KÖRNYEZET

A Panda imdája az embereket és a környezetet. Ezért a Panda küldetése mindkettő védelme. A motorok és a fejlett technológiák egyidejűleg csökkentik az üzemanyagfogyasztást és a CO2 kibocsátást. A tökéletes stílusú Panda így mutatja meg, mennyire fontos számára mindkető.

START&STOP

A Start&Stop rendszer kikapcsolja a motort, ha egy kereszteződésnél vagy torlódás miatt megáll, és amint el kíván indulni, azonnal elindítja. Így jelentős üzemanyag-megtakarítás és alacsonyabb károsanyag-kibocsátás érhető el.

ECO:DRIVE

Az eco: Drive az ön személyi edzője, aki ügyel a környezetre, és figyeli vezetési stílusát.

Amennyiben szeretné vezetési stílusát feljegyezni és részletesebben elemezni, elég az adatokat a Blue&Me™ interfészhez csatlakoztatott Pendrive-ra menteni, majd számítógépre másolni. Így konkrét, személyre szabott tippeket kaphat az üzemanyag-felhasználás és CO2 kibocsátás csökkentésére vonatkozóan.

Győr

Pesti út 4.

Telefon: 06-96/513-100
Fax: 06-96/513-104
riegler@autoforumriegler.hu

 

Tatabánya

Alkotmány u. 2/B

Telefon: 06-34/312-015
Fax: 06-34/312-016
rieglertb@autoforumriegler.hu

 

 

Nyitva tartás

Szalon:        Szerviz:
H-P.: 8 - 17   H-P.: 8 - 16:30
Szo.: 9 - 12   Szo.: Zárva
V.: Zárva   V.: Zárva

 

 

 

 

Facebook

© 1995- 2018 | Autófórum Riegler

carnet-csoporthasznaltautok.hu

Készítette: Kovács Gergely