4.5 l/100km

Fogyasztás

118 g/km

CO2

170 km/h

Végsebesség

330 liter

Csomagtér
fiat-qubo-design-01

Design

HA AUTÓ LENNÉL, QUBO LENNÉL.

A Fiat Qubo  előlről nézve hatalmas és feltűnő, oldalsó részét azonban visszafogott vonalvezetés jellemzi. Az autó hátsó része is nagyszerű és innovatív, amely szilárd alapokon áll, de mégis eredeti és megalkuvást nem ismerő megoldásokat kínál.

fiat-qubo-belso-01

Belső tér

A GONDTALAN KÉNYELEM

Magasan elhelyezett vezetőülés, világos belső tér és jó rálátás az útra. Egyszerű, funkcionális műszerfal, minden kezelőszerv és műszer – a sebességváltó kart is beleértve – könnyen elérhető. A kesztyűtartó ideális laptopok tárolásához, de számos más tágas rekeszt is talál minden egyéb tárolására.

fiat-qubo-belso-01

Motorok

MINŐSÉGI MOTORVÁLASZTÉK

Aki az 1,3 Multijet 16v Fiat Qubot választja, az a Fiat által kifejleszetett Common Rail közvetlen befecskendezéses dízelmotorok második generációjának legkisebb és legfejlettebb tagjával rendelkező autó tulajdonosává válik.

fiat-qubo-belso-01

Technológia

TRACTION+

A kivételesen sokoldalú Qubo elérhető Trekking változatban is. A speciális lökhárítóval rendelkező és 10 mm-el megemelt hasmagasságú Qubo Trekking-et azoknak szántuk, akik imádják a természetet.

Galéria

A nagyításhoz kattintson a képekre!

RÉSZLETEK

Design

A Fiat Qubo előlről nézve hatalmas és feltűnő, oldalsó részét azonban visszafogott vonalvezetés jellemzi. Az autó hátsó része is nagyszerű és innovatív, amely szilárd alapokon áll, de mégis eredeti és megalkuvást nem ismerő megoldásokat kínál.

A külső méretei – 3,959 m a hosszúsága, 1,735 m a magassága és 1,716 m a szélessége, a fordulási átmérője pedig 10 m-nél kisebb. Mindezek igazi vezetési élményt kínálnak a városi és távolsági közlekedésben.A két első oldalajtó nagy üvegfelületei és a hatalmas szélvédő maximális kilátást biztosítanak. A nyíl formát idéző oldalsó ablakok a lökhárítók eredeti kialakításával párosulva oldalnézetből különösen dinamikussá teszik az egész jármű megjelenését. A szembeötlő jegyek közé tartozik az új kialakítású, „kazettás” megjelenésű nagy hátsó ajtó, a magasan elhelyezett így jól védett, stílusos első és hátsó lámpák és a beszállást megkönnyítő hátsó tolóajtók. Koncentrált figyelem a részletekre és aerodinamikára, ez a Qubo design kihívása.

Belső tér

A Qubo rengeteg helyet, maximális kényelmet biztosít, amelyben boldognak és gondtalannak érezheti magát.

Magasan elhelyezett vezetőülés, világos belső tér és jó rálátás az útra. Egyszerű, funkcionális műszerfal, minden kezelőszerv és műszer – a sebességváltó kart is beleértve – könnyen elérhető. A kesztyűtartó ideális laptopok tárolásához, de számos más tágas rekeszt is talál minden egyéb tárolására.A Qubo együtt örül önnel az életnek, akárhová is szállítsa önt – távoli helyekre vagy csak a sarkon túlra. A belső tere valóban hatalmas szabad teret biztosít, ami az összecsukható, előrehajtható hátsó üléseknek köszönhetően a belső tér kívánság szerint alakítható, a normál 330 literestől (a kalaptartóig megpakolva, vagy 650 liter teljesen kihasználva a rendelkezésre álló helyet) akár 2500 literig bővíthető az ülések kivételével. Ha ez sem elég, praktikus megoldások közül választhat, mint például a szörf, kerékpártartók, amelyekkel hobbijainak hódolhat.

Motorok

1,4 8V 77 LE

(1.368 cm³, 77 LE, 155 km/h)

Az 1,4 8v 77 LE motort az üzemanyag-fogyasztás optimalizálására hegyezték ki:  a 77 lóerős (54 kW) teljesítménnyel 6.000 fordulatszám/percnél, és 115 Nm forgatónyomatékkal 3.250 fordulatszám/percnél. Az autót 5 fokozatú sebességváltóval látták el. Ez a motor erős, gyorsan reagál és üzemanyag-takarékos: kombinált ciklusban a fogyasztása 6,9 l/100 km.1,4 8V 77 LE CNG

(1368 cm³, 77 LE, 155 km/h)

Az 1,4 Natural Power 77 LE motort a környezet maximális védelmére fejlesztették ki: 77 lóerős (57 kW) teljesítménnyel 6000 fordulaszám/percnél, 115 Nm forgónyomatékkal 3250 fordulatszám/percnél. Ez a motor környezetbarát: kombinált ciklusban  6.5 l (4,2 kg földgáz) /100 km a fogyasztása és földgázzal hajtva mindössze 114 g/km a CO2 kibocsátása.1,3 MULTIJET 16V 95 LE

(1248 cm³, 95 LE, 170 km/h)

A második generációs közvetlen befecskendezéses dízelmotorok legkisebb és legfejlettebb tagja már 95 lóerős teljesítménnyel is elérhető, ezért még fürgébb és szórakoztatóbb. Alacsony fogyasztást (mindösze 4,3 l/100 km),  kiváló teljesítményt; 200 Nm (1500-as fordulatszámnál) nyomatékot garantál és környezetbarát (CO2 kibocsátása mindössze 113 g/km).1,3 MULTIJET 16V 75 LE

(1248 cm³, 75 LE, 155 km/h)

Aki az 1,3 Multijet 16v Fiat Qubot választja, az a Fiat által kifejleszetett Common Rail közvetlen befecskendezéses dízelmotorok második generációjának legkisebb és legfejlettebb tagjával rendelkező autó tulajdonosává válik. 5 vagy 6 fokozatú sebességváltóval 75 lóerővel (55 kW teljesítmény 4000 fordulatszám/percnél), 19,4 kgm forgónyomatékkal (190 Nm per 1750 ot./min.) rendelkezik, kiváló teljesítényt és alacsony fogyasztást biztosít. Maximális sebessége 155 km/h, fogyasztása kombinált ciklusban 4,4 l/100 km, egy teli tank kb. 1000 km megtételét teszi lehetővé 45 literes tartállyal.

Technológia

BLUE&ME

A Blue&Me™ rendszer megkkönnyíti az életet a Fiat Qubo fedélzetén, melynek segítségével telefonálhat, meghallgathatja beérkező üzeneteit, csatlakoztathatja média lejátszóját és utazás közben zenét hallgathat, anélkül, hogy szemét le kellene vennie az útról.TRACTION+

A kivételesen sokoldalú Qubo elérhető Trekking változatban is. A speciális lökhárítóval rendelkező és 10 mm-el megemelt hasmagasságú Qubo Trekking-et azoknak szántuk, akik imádják a természetet. A Qubo Trekking  rossz útviszonyok közti továbbhaladását ugyanis a Traction+ rendszer segíti, amely az önzáró  differenciálmű funkcióját tölti be úgy, hogy a rosszabb tapadású kereket lefékezi, lehetővé téve így  a hajtóerő átirányítását a másik, jobban tapadó kerékre.

KÉNYELEM


A Fiat Qubo-t könnyű vezetni. Valamennyi kezelőszerv kéznél van, a műszerezettség optimális. Az utazás örömét kétféle váltó biztosítja: a manuális öt fokozatú és a Dualogic™ automata hat fokozatú sebességváltók.

Az életet az utastérben a számtalan rakodási lehetőség is megkönnyíti, mint például az utas felöli kesztyűtartó a műszerfalon, amely ideálisan van kialakítva laptop elhelyezéséhez, vagy a kétoldali tolóajtók.

BIZTONSÁG


A Fiat Qubo felépítése és felszerelése a maximális biztonságot szolgálja.

Az autó orrát körbeölelő masszív első lökhárító a legsérülékenyebb alkatrészeknek  - a fényszóróknak, motorháztetőnek és a hűtőrácsnak is – kiváló védelmet biztosít, különösen alacsony sebesség melletti ütközésnél. A vezetőkabin nem deformálódik, elöl és hátul egyaránt programozott gyűrődési zónák védik, így az ütközés ereje tökéletesen szétoszlik az autó felületén.

Az alapfelszerelés része a minden esetben optimális vezethetőséget és biztonságot garantáló fékerő-elosztóval felszerelt blokkolásgátló (ABS EBD-vel), a hidraulikus szervokormány és az első tárcsafékek. Az első és oldalsó légzsákok, a hátsó fejtámlák és a hárompontos, erőfeszítővel és erőhatárolóval ellátott biztonsági övek intelligens megoldásainak köszönhetően testfelépítéstől, testhelyzettől és ülésbeállítástól függetlenül teljes körű védelmet nyújtanak az utasoknak. A gyermekek biztonságát fokozza, hogy a gyermekülés az Isofix rendszer univerzális elemeivel rögzíthető a hátsó üléshez és 5 km/h sebesség átlépése után a jármű ajtajai automatikusan záródnak.

A retesz zár funkció segítségével valamennyi ajtó lezárható úgy, hogy belülről se legyen nyitható.

Felszereltség

ACTIVE

 • Oldallégzsákok elöl
 • Elektromos első ablakok
 • Távirányítós központi zár
 • Vezető és utas légzsák
 • Felfelé nyíló hátsó ajtó ablaktörlővel
 • Rádióelőkészítés (kábelek + antenna)
 • BAS (Brake Assistant System) vészfékrásegítő
 • ABS + EBD-vel
 • Szervokormány
 • Kétoldali tolóajtó
 • Színezett üvegek
 • 5 fejtámasz
 • ISOFIX csatlakozók
 • Magasságban és mélységben állítható kormány
 • Csomagtér roló
 • Zárható kesztyűtartóPLUS

(Active felszereltségen felül)

 • Rádió-CD Mp3 lejátszóval
 • Állítható vezetőülés  deréktámasszal
 • Csúsztatható, 40/60 arányban osztott hátsó üléssor
 • Első ködlámpák
 • Manuális klíma pollenszűrővel
 • Fényezett, elektromosan állítható, fűthető külső visszapillantó tükrök
 • Könyöktámasz elöl
 • Kormányról vezérelhető rádió
 • Állítható magasságú vezetőülés
 • Fényezett külső visszapillantó tükrökTREKKING

(Dynamic felszereltségen felül)

 • Trekking dekorelemek
 • Könnyűfém kerekek
 • Sötétített hátsó ablakok
 • Tetőlécek
 • Traction+ elektronikus differenciálzár

Győr

Pesti út 4.

Telefon: 06-96/513-100
Fax: 06-96/513-104
riegler@autoforumriegler.hu

 

Tatabánya

Alkotmány u. 2/B

Telefon: 06-34/312-015
Fax: 06-34/312-016
rieglertb@autoforumriegler.hu

 

 

Nyitva tartás

Szalon:        Szerviz:
H-P.: 8 - 17   H-P.: 8 - 16:30
Szo.: 9 - 12   Szo.: Zárva
V.: Zárva   V.: Zárva

 

 

 

 

Facebook

© 1995- 2018 | Autófórum Riegler

carnet-csoporthasznaltautok.hu

Készítette: Kovács Gergely