3.7 l/100km

Fogyasztás

110 g/km

CO2

200 km/h

Végsebesség

440 liter

Csomagtér
fiat-tipo-hatchback-design-01

Design

NEM KELL SOK, HOGY SOKAT KAPJON.

Még több hely Önnek és családjának. Kategória első kényelem megfizethető áron. Ezt hívjuk mi Tipo Logikának. Mindaz a tér, amire szüksége van, mindössze 4,37 méteres hosszon. Egy modern, dinamikus, praktikus karakterű autóban. Dióhéjban: egyszerű elegancia.

fiat-tipo-hatchback-belso-01

Belső tér

A TÖKÉLETES VEZETÉS IGENIS LÉTEZIK.

A kormánykerék, a pedálok és az ülés tökéletes elhelyezkedése igazán ergonomikus vezetési pozíciót teremt. Minden egyetlen érintéssel kontrollálható.

fiat-tipo-hatchback-motor-01

Motorok

ENERGIKUS MOTOROK

Az 1,4 literes benzinestől az 1,6 literes MultiJet II dízelmotorig az 5 ajtós Fiat Tipo a legjobb megoldásokat biztosítja önnek ahhoz, hogy a legjobb teljesítményt érje el, miközben üzemanyag-fogyasztása akár olyan alacsony is lehet, mint 3,7 l/100 km.

fiat-tipo-hatchback-technologia-01

Technológia

BIZTOSAN KI AKAR SZÁLLNI?

Szálljon be az 5 ajtós Fiat Tipóba, és Uconnect™ 7”-es HD LIVE táblagépünk révén megtapasztalja a csúcstechnológia élményét. A csúcsminőségű szórakoztatásról a TuneIn és a Deezer gondoskodik.

Galéria

A nagyításhoz kattintson a képekre!

Videó galéria

A videók megtekintéséhez kattintson a képekre!

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg

RÉSZLETEK

Design

TIPO LOGIKA

Nem kell sok, hogy sokat kapjon. Még több hely Önnek és családjának. Kategória első kényelem megfizethető áron. Ezt hívjuk mi Tipo Logikának.


EGYSZERŰ ELEGANCIA

Mindaz a tér, amire szüksége van, mindössze 4,37 méteres hosszon. Egy modern, dinamikus, praktikus karakterű autóban. Dióhéjban: egyszerű elegancia.ERŐS EGYÉNISÉG

Modern, dinamikus forma: a LED-es nappali menetfénytől (DRL) a krómozott szegmensekkel díszített, hatalmas, vízszintes hűtőrácsig és a motorháztetőtől a tetőn át a hátsó spoilerig futó feszes vonalakig, az 5 ajtós Tipo minden része elegánsan és harmonikusan simul bele az autó teljes szerkezeti kialakításába.

Belső tér

A TÖKÉLETES VEZETÉS IGENIS LÉTEZIK

A kormánykerék, a pedálok és az ülés tökéletes elhelyezkedése igazán ergonomikus vezetési pozíciót teremt. Minden egyetlen érintéssel kontrollálható. Hogy a komfort iránti elvárásokat maradéktalanul kielégítsük, új ergonomikus kialakítású ülésekkel szereltük fel a gépjárművet, melyeket úgy terveztük, hogy a hátsó ülések könnyebben hozzáférhetőek legyenek.
TÉR ÉS KÉNYELEM

Az 5 ajtós Fiat Tipo úgy van megtervezve, hogy a legnagyobb kényelmet nyújtsa a sofőrnek és az utasoknak egyaránt. Az akár öt 1,85 méternél magasabb felnőtt számára is kényelmes helyet adó belső terével mindenkinek biztosítja a szükséges mozgásteret, köszönhetően részben a rengeteg rakodórekesznek, melyek összesen 12 liternyi helyet kínálnak. Hogy csúcsminőségű kényelmet nyújtson menet közben. Mindenkinek. Hogy a komfort iránti elvárásokat maradéktalanul kielégítsük, új ergonomikus kialakítású ülésekkel szereltük fel a gépjárművet, melyeket úgy terveztük, hogy a hátsó ülések könnyebben hozzáférhetőek legyenek.

ÖT KÉNYELMES ÜLÉS NAGYSZERŰ KILÁTÁSSAL

Kompromisszumok nélküli kényelem és design: az 5 ajtós Fiat Tipo öt kényelmes, jó tartást adó, ergonomikus ülést kínál, szövet- vagy bőrkárpittal. Nem is beszélve a kategória élvonalába tartozó lábtérről. Így tökéletes kényelemből figyelheti az elsuhanó világot. Hogy a komfort iránti elvárásokat maradéktalanul kielégítsük, új ergonomikus kialakítású ülésekkel szereltük fel a gépjárművet, melyeket úgy terveztük, hogy a hátsó ülések könnyebben hozzáférhetőek legyenek.

AZ EGÉSZ ÉLETE BELEFÉRHET

A praktikum elsődleges prioritás az 5 ajtós Fiat Tiponál: ezért kínál a csomagtartója a kategória élvonalába tartozó 440 liternyi rakodóhelyet.

Motorok

INTELLIGENS ENERGIA - ENERGIKUS MOTOROK

Az 1,4 literes benzinestől az 1,6 literes MultiJet II dízelmotorig az 5 ajtós Fiat Tipo a legjobb megoldásokat biztosítja önnek ahhoz, hogy a legjobb teljesítményt érje el, miközben üzemanyag-fogyasztása akár olyan alacsony is lehet, mint 3,7 l/100 km.

Fiat Tipo 5 ajtós 1.4 T-Jet

 • CO2 (g/km) 139
 • Üzemanyag: benzin
 • Hengerűrtartalom (cm3 ) 1 368
 • Teljesítmény (kW/LE) 88/120
 • Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) 7,7/5,0/6,0
 • Végsebesség (km/h) 200

Fiat Tipo 5 ajtós 1.6 Multijet 16V

 • CO2 (g/km) 98
 • Üzemanyag: dízel
 • Hengerűrtartalom(cm3 ) 1 598
 • Teljesítmény (kW/LE) 88/120
 • Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) 4,4/3,3/3,7
 • Végsebesség (km/h) 200

Technológia

BIZTOSAN KI AKAR SZÁLLNI?

Szálljon be az 5 ajtós Fiat Tipóba, és Uconnect™ 7”-es HD LIVE táblagépünk révén megtapasztalja a csúcstechnológia élményét. A csúcsminőségű szórakoztatásról a TuneIn és a Deezer gondoskodik, míg az autó haladását a tolatókamera és a 3D-s térképalkotású Tom Tom műholdas navigáció segítségével kontrollálhatja tökéletesen.

MINDENT KÉZBEN TART

Nyugalom és egyszerűség: az adaptív tempomatnak hála, az 5 ajtós Fiat Tipo biztonságos távolságot tart az előttünk haladó autótól; és a teljes körű fékvezérlésnek köszönhetően, ami veszélyhelyzetben önműködően fékez, Ön és családja is nagyobb védelmet kap.

Győr

Pesti út 4.

Telefon: 06-96/513-100
Fax: 06-96/513-104
riegler@autoforumriegler.hu

 

Tatabánya

Alkotmány u. 2/B

Telefon: 06-34/312-015
Fax: 06-34/312-016
rieglertb@autoforumriegler.hu

 

 

Nyitva tartás

Szalon:        Szerviz:
H-P.: 8 - 17   H-P.: 8 - 16:30
Szo.: 9 - 12   Szo.: Zárva
V.: Zárva   V.: Zárva

 

 

 

 

Facebook

© 1995- 2018 | Autófórum Riegler

carnet-csoporthasznaltautok.hu

Készítette: Kovács Gergely

Oldaltérkép