3.7 l/100km

Fogyasztás

110 g/km

CO2

200 km/h

Végsebesség

440 liter

Csomagtér
fiat-tipo-hatchback-design-01

Design

NEM KELL SOK, HOGY SOKAT KAPJON.

Még több hely Önnek és családjának. Kategória első kényelem megfizethető áron. Ezt hívjuk mi Tipo Logikának. Mindaz a tér, amire szüksége van, mindössze 4,37 méteres hosszon. Egy modern, dinamikus, praktikus karakterű autóban. Dióhéjban: egyszerű elegancia.

fiat-tipo-hatchback-belso-01

Belső tér

A TÖKÉLETES VEZETÉS IGENIS LÉTEZIK.

A kormánykerék, a pedálok és az ülés tökéletes elhelyezkedése igazán ergonomikus vezetési pozíciót teremt. Minden egyetlen érintéssel kontrollálható.

fiat-tipo-hatchback-motor-01

Motorok

ENERGIKUS MOTOROK

Az 1,4 literes benzinestől az 1,6 literes MultiJet II dízelmotorig az 5 ajtós Fiat Tipo a legjobb megoldásokat biztosítja önnek ahhoz, hogy a legjobb teljesítményt érje el, miközben üzemanyag-fogyasztása akár olyan alacsony is lehet, mint 3,7 l/100 km.

fiat-tipo-hatchback-technologia-01

Technológia

BIZTOSAN KI AKAR SZÁLLNI?

Szálljon be az 5 ajtós Fiat Tipóba, és Uconnect™ 7”-es HD LIVE táblagépünk révén megtapasztalja a csúcstechnológia élményét. A csúcsminőségű szórakoztatásról a TuneIn és a Deezer gondoskodik.

Galéria

A nagyításhoz kattintson a képekre!

Videó galéria

A videók megtekintéséhez kattintson a képekre!

RÉSZLETEK

Design

TIPO LOGIKA

Nem kell sok, hogy sokat kapjon. Még több hely Önnek és családjának. Kategória első kényelem megfizethető áron. Ezt hívjuk mi Tipo Logikának.


EGYSZERŰ ELEGANCIA

Mindaz a tér, amire szüksége van, mindössze 4,37 méteres hosszon. Egy modern, dinamikus, praktikus karakterű autóban. Dióhéjban: egyszerű elegancia.ERŐS EGYÉNISÉG

Modern, dinamikus forma: a LED-es nappali menetfénytől (DRL) a krómozott szegmensekkel díszített, hatalmas, vízszintes hűtőrácsig és a motorháztetőtől a tetőn át a hátsó spoilerig futó feszes vonalakig, az 5 ajtós Tipo minden része elegánsan és harmonikusan simul bele az autó teljes szerkezeti kialakításába.

Belső tér

A TÖKÉLETES VEZETÉS IGENIS LÉTEZIK

A kormánykerék, a pedálok és az ülés tökéletes elhelyezkedése igazán ergonomikus vezetési pozíciót teremt. Minden egyetlen érintéssel kontrollálható. Hogy a komfort iránti elvárásokat maradéktalanul kielégítsük, új ergonomikus kialakítású ülésekkel szereltük fel a gépjárművet, melyeket úgy terveztük, hogy a hátsó ülések könnyebben hozzáférhetőek legyenek.
TÉR ÉS KÉNYELEM

Az 5 ajtós Fiat Tipo úgy van megtervezve, hogy a legnagyobb kényelmet nyújtsa a sofőrnek és az utasoknak egyaránt. Az akár öt 1,85 méternél magasabb felnőtt számára is kényelmes helyet adó belső terével mindenkinek biztosítja a szükséges mozgásteret, köszönhetően részben a rengeteg rakodórekesznek, melyek összesen 12 liternyi helyet kínálnak. Hogy csúcsminőségű kényelmet nyújtson menet közben. Mindenkinek. Hogy a komfort iránti elvárásokat maradéktalanul kielégítsük, új ergonomikus kialakítású ülésekkel szereltük fel a gépjárművet, melyeket úgy terveztük, hogy a hátsó ülések könnyebben hozzáférhetőek legyenek.

ÖT KÉNYELMES ÜLÉS NAGYSZERŰ KILÁTÁSSAL

Kompromisszumok nélküli kényelem és design: az 5 ajtós Fiat Tipo öt kényelmes, jó tartást adó, ergonomikus ülést kínál, szövet- vagy bőrkárpittal. Nem is beszélve a kategória élvonalába tartozó lábtérről. Így tökéletes kényelemből figyelheti az elsuhanó világot. Hogy a komfort iránti elvárásokat maradéktalanul kielégítsük, új ergonomikus kialakítású ülésekkel szereltük fel a gépjárművet, melyeket úgy terveztük, hogy a hátsó ülések könnyebben hozzáférhetőek legyenek.

AZ EGÉSZ ÉLETE BELEFÉRHET

A praktikum elsődleges prioritás az 5 ajtós Fiat Tiponál: ezért kínál a csomagtartója a kategória élvonalába tartozó 440 liternyi rakodóhelyet.

Motorok

INTELLIGENS ENERGIA - ENERGIKUS MOTOROK

Az 1,4 literes benzinestől az 1,6 literes MultiJet II dízelmotorig az 5 ajtós Fiat Tipo a legjobb megoldásokat biztosítja önnek ahhoz, hogy a legjobb teljesítményt érje el, miközben üzemanyag-fogyasztása akár olyan alacsony is lehet, mint 3,7 l/100 km.

Fiat Tipo 5 ajtós 1.4 T-Jet

 • CO2 (g/km) 139
 • Üzemanyag: benzin
 • Hengerűrtartalom (cm3 ) 1 368
 • Teljesítmény (kW/LE) 88/120
 • Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) 7,7/5,0/6,0
 • Végsebesség (km/h) 200

Fiat Tipo 5 ajtós 1.6 Multijet 16V

 • CO2 (g/km) 98
 • Üzemanyag: dízel
 • Hengerűrtartalom(cm3 ) 1 598
 • Teljesítmény (kW/LE) 88/120
 • Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) 4,4/3,3/3,7
 • Végsebesség (km/h) 200

Technológia

BIZTOSAN KI AKAR SZÁLLNI?

Szálljon be az 5 ajtós Fiat Tipóba, és Uconnect™ 7”-es HD LIVE táblagépünk révén megtapasztalja a csúcstechnológia élményét. A csúcsminőségű szórakoztatásról a TuneIn és a Deezer gondoskodik, míg az autó haladását a tolatókamera és a 3D-s térképalkotású Tom Tom műholdas navigáció segítségével kontrollálhatja tökéletesen.

MINDENT KÉZBEN TART

Nyugalom és egyszerűség: az adaptív tempomatnak hála, az 5 ajtós Fiat Tipo biztonságos távolságot tart az előttünk haladó autótól; és a teljes körű fékvezérlésnek köszönhetően, ami veszélyhelyzetben önműködően fékez, Ön és családja is nagyobb védelmet kap.

Győr

Pesti út 4.

Telefon: 06-96/513-100
Fax: 06-96/513-104
riegler@autoforumriegler.hu

 

Tatabánya

Alkotmány u. 2/B

Telefon: 06-34/312-015
Fax: 06-34/312-016
rieglertb@autoforumriegler.hu

 

 

Nyitva tartás

Szalon:        Szerviz:
H-P.: 8 - 17   H-P.: 8 - 16:30
Szo.: 9 - 12   Szo.: Zárva
V.: Zárva   V.: Zárva

 

 

 

 

Facebook

© 1995- 2018 | Autófórum Riegler

carnet-csoporthasznaltautok.hu

Készítette: Kovács Gergely