jeep-compass-design

Design

VONZÓ KÜLSŐ

Agresszív és kifinomult profil, ami kiemelkedik a tömegből. A Jeep® Compass aerodinamikus kialakítása révén magabiztos kiállással rendelkezik. A rendelhető fekete tető és körbefutó króm ablakkeret drámaian keretezi a gépkocsi hátsó részét és oldalát, és egyértelműen felismerhetővé teszi az új SUV-t. Még sosem volt ilyen könnyű észrevetetnie magát, mint a vadonatúj Jeep® Compass-szal.

jeep-compass-belso-ter

Belső tér

KOMFORT ÉS STÍLUS

Művészi formák, jellegzetes Jeep® dizájn elemek, kiváló minőségű anyagok és modern technológia - ez teszi tökéletessé a vadonatúj Jeep® Compass belső terét utazásaihoz. Készen áll az indulásra? Tartsa a kezét a kormányon, a szemét pedig az Ön előtt álló úton, miközben a beépített kapcsolók segítségével szabályozza az audio- és hangrendszereket és a sebességet.

jeep-compass-motorok

4X4

4x4 RENDSZEREK

A vadonatúj Jeep® Compass két innovatív hajtáslánc rendszert kínál a kategóriaelső 4x4 képességekhez. A Jeep® Active Drive és Jeep® Active Drive Low automatikusan és észrevétlenül kapcsol a kétkerék- és négykerék-meghajtás között a folyamatos nyomaték vezérlés és az optimális tapadás érdekében.

jeep-compass-technologia

Technológia

KITOLJUK A TECHNOLÓGIA HATÁRAIT

Terjessze ki az okostelefonja által nyújtott élményt a Jeep® Compass-ban utazva, amely lehetővé teszi Önnek, hogy egyszerűen indítson telefonhívásokat, hallgasson zenét, küldjön és fogadjon üzeneteket, stb. Fedezzen fel újdonságokat, és maradjon kapcsolatban okostelefonjával a Uconnect™ 8.4 NAV új funkcióinak segítségével.

Galéria

A nagyításhoz kattintson a képekre!

Videó galéria

A videók megtekintéséhez kattintson a képekre!

COMPASS OPENING EDITION

INNOVATÍV SZÉPSÉG

A vadonatúj Jeep® Compass egyesíti a tradíciót az innovációval, megújítva a leginkább ikonikus jellemzőt, ami a Jeep® márka arculatát legendássá tette. Kövesse letisztult és aerodinamikus profilját, koncentráljon a részletekre a krómkeretes ablakoktól a hetes osztású hűtőrácsig, és engedje napvilágra kerülni a szépséget a jellegzetes LED fényszórók magával ragadó kialakításával.
TÖBB MINT 1.800.000 FT ÉRTÉKŰ AJÉNDÉK EXTRÁVAL:

 • Krómozott fényszórókeretek, ködlámpa keretek, tetősínek, kipufogó
 • 18" könnyűfém keréktárcsák - 3 évszakos gumiabroncsok 225/55R18
 • Automatikusan sötétedő belső visszapillantó tükör
 • Bőr/szövet ülések
 • 40/20/40 arányban osztott hátsó ülések
 • Első és hátsó szőnyegek
 • Elektromosan állítható deréktámasz a vezetőülésben
 • 7" TFT színes műszeregység kijelző
 • Kétzónás automata klíma berendezés


 • Beats hifi rendszer
 • UConnect™ 8.4" Navigációs rendszerrel
 • Esőérzékelő
 • Sötétített hátsó üvegek
 • Kulcs nélküli nyitás és indítás rendszer (Keyless enter'n go)
 • 230V AUX csatlakozó
 • Riasztó
 • Gumiabroncs-nyomás ellenőrző rendszer kijelzővel

Belső tér

KOMFORT ÉS STÍLUS

Művészi formák, jellegzetes Jeep® dizájn elemek, kiváló minőségű anyagok és modern technológia - ez teszi tökéletessé a vadonatúj Jeep® Compass belső terét utazásaihoz. Készen áll az indulásra? A gondosan kialakított vezetőoldalon 7 colos színes műszerfal kijelző található. Tartsa a kezét a kormányon, a szemét pedig az Ön előtt álló úton, miközben a beépített kapcsolók segítségével szabályozza az audio- és hangrendszereket és a sebességet.

Motorok

ELÉRHETŐ MOTOROK:

 • 1.4 MultiAir 2 170HP ATX 4WD Opening Edition
 • 2.0 Mjet 140HP ATX 4WD Opening Edition

Technológia

KITOLJUK A TECHNOLÓGIA HATÁRAIT

Terjessze ki az okostelefonja által nyújtott élményt a Jeep® Compass-ban utazva, amely lehetővé teszi Önnek, hogy egyszerűen indítson telefonhívásokat, hallgasson zenét, küldjön és fogadjon üzeneteket, stb. Fedezzen fel újdonságokat, és maradjon kapcsolatban okostelefonjával a Uconnect™ 8.4 NAV új funkcióinak segítségével. Az Apple CarPlay lehetővé teszi az iPhone felhasználóknak, hogy a Siri hangvezérléssel használják az Apple Maps-t és az Apple Music-ot, üzeneteket küldjenek vagy telefonáljanak.

Az Android Auto™ egyszerű és biztonságos hozzáférést nyújt a kéz nélküli hangvezérléshez, a Google Maps™-hez és Google Play Music™-hoz a Uconnect™ érintőképernyő vagy a kormányon lévő kapcsolók segítségével.
PÁRATLAN 4X4 KÉPESSÉGEK

A páratlan 4x4 képességek és a piacvezető, fejlett, üzemanyag-hatékony hajtáslánc opciók együttesen a legjobb képességű kompakt SUV-vá teszik a vadonatúj Jeep® Compass-t. Válasszon a két benzinmotor vagy a négy dízelmotor közül. A Jeep® legendás off-road képességeit az új, fejlett, megrendelhető állandó összkerékhajtás rendszerek gazdagítják, ezáltal a vevők azt kapják, amit semmilyen más kompakt SUV nem tud biztosítani.
TEREPSZÖGEK

A Jeep® Compass Trailhawk® Trail Rated® képességeket nyújt egyedülálló első, középső és hátsó terepszögekkel az egyedi orr kialakításnak és a megnövelt hasmagasságnak köszönhetően. A kategória legjobb hasmagassága és képességei kiegészülnek a csúszólemezekkel, lejtmenet vezérléssel és 17 colos off-road kerekekkel.
SELEC-TERRAIN® JÁRMŰVEZÉRLŐ RENDSZER

A Selec-Terrain® tapadásvezérlő rendszer célja, hogy optimalizálja a négykerék-meghajtást, ezáltal bármilyen terepen páratlan képességeket nyújtson. Elektronikusan koordinál és optimalizál akár 12 rendszert, ami által jobb irányíthatóságot biztosít a gépkocsinak.
4x4 RENDSZEREK

A vadonatúj Jeep® Compass két innovatív hajtáslánc rendszert kínál a kategóriaelső 4x4 képességekhez. A Jeep® Active Drive és Jeep® Active Drive Low automatikusan és észrevétlenül kapcsol a kétkerék- és négykerék-meghajtás között a folyamatos nyomaték vezérlés és az optimális tapadás érdekében.
BIZTONSÁGOS UTAZÁS

Valódi kényelem az, ha mindig biztonságos vezetési élményben lehet részünk. A vadonatúj Jeep® Compass több mint 70 rendelkezésre álló biztonsági funkcióval óvja a vezetőt és az utasokat. Hat légzsák az alapfelszereltség részeként, valamint számos fejlett aktív és passzív biztonsági funkció nyújt kiemelkedő védelmet, és segít elsősorban elkerülni a baleseteket.
jeep-compass-technologia-legzsakok.png

JEEP COMPASS MODELLEK

Jeep Compass Limited
Fekete króm hűtőrács
A Jeep® legendás hetes osztású hűtőrácsa felfrissült; a fényes fekete alapon az egyes nyílásokat krómszegélyek övezik.

Bőr kormány

A precíz megmunkálás és kiváló minőségű anyagok köszönnek vissza a Jeep® bőr kormányán, amely az audio-, hang és biztonsági rendszerek beépített vezérlőinek köszönhetően lehetővé teszi a vezetőnek, hogy a kezét a kormányon tartsa és a figyelmét az előtte álló útra koncentrálja.

Elektronikus rögzítőfék
A rögzítőfék kapcsolója a középső konzolon helyezkedik el, és mindkét hátsó keréknél MOC rendszer található elektronikus vezérlőmodullal. Négyféle üzemmódból lehet választani: statikus behúzás és kioldás, dinamikus behúzás, elinduláskor kioldás és biztonsági rögzítés.

LED-es hátsó lámpák
A vadonatúj Jeep® Compass hátsó lámpáiban a funkció és a forma ötvöződik. A hátsó lámpák tökéletesen illeszkednek a gépkocsi íveihez, jellegzetesen kiemelkedő formát öltve. Az alapfelszereltséghez tartozik a hátsó fényvisszaverő és ködlámpa a prémium LED lámpák mellett.


Compass Longitude
Króm ablakkeret

Az ablakokat krómkeretek szegélyezik, kifinomult és harmonikus kinézetet kölcsönözve. Ezek a részletek teszik a Jeep® Compass-t inspirálóan szemrevaló gépkocsivá.

Kulcsnélküli Enter-N-Go™
Többé nem kell kulcsokkal vagy gombokkal bajlódnia. Tartsa személyre szabott kulcstartóját a zsebében vagy a táskájában, és a Jeep® Compass zárja kinyílik az első ajtókilincs vagy a csomagtérajtó nyitására. Miután beült a gépkocsiba, a Jeep® Compass Longitude funkciójának köszönhetően az elektronikus érzékelők észlelik, ha a kulcstartó jelen van. Ekkor gombnyomásra beindul a gépkocsi anélkül, hogy kulcsot kellene helyezni a gyújtáskapcsolóba.

Ködlámpa
Az erőteljes, magabiztos ívek és stílusos hangsúlyozások révén a vadonatúj Jeep Compass fényszórói nem pusztán funkcionálisak, hanem az arculat részévé válnak. A biztonság növelése érdekében ködös időjárás esetén kapcsolja fel a ködlámpákat, hogy lássa az utat és más vezetők is lássák Önt. Kanyarodás közben aktiválódik a kanyarkövetés funkció, és megvilágítja a gépkocsi melletti területet, ezáltal növeli a biztonságot rossz látási körülmények között.

Tetősín
Legyen szó kerékpározásról, szörfözésről, kajakozásról vagy csupán új terepek felfedezéséről, a vadonatúj Jeep® Compass tetősínje megfelelő rögzítés esetén biztonságosan hordozza a nagyméretű csomagokat vagy sportfelszereléseket.
Jeep Compass Limited
Dupla paneles napfénytető

A vadonatúj Jeep® Compass számos vevőbarát funkcióval rendelhető, többek között dupla paneles, szélesre nyíló napfénytetővel, ami igény szerint beengedi a friss levegőt és meleg napsugarakat.

Uconnect™ 8.4 NAV
Az új generációs Uconnect™ 8.4 NAV számos kéz nélküli kommunikációs, szórakoztatási és navigációs funkciót kínál a szegmens legkiválóbb, nagy méretű, 8,4 colos érintőképernyőjén, ami támogatja a több ujjas mozdulatokat is, mint a csípés, koppintás és söprés.

Fekete tető
A Jeep® Compass Limited megrendelhető festett fényes fekete tetővel, ami egyedülálló és prémium megjelenést kölcsönöz.

7 colos műszerfal kijelző
A 7 colos műszerfal kijelző számos testre szabási lehetőséget kínál a vezetőnek az egyszerű sebességméréstől a jármű egyedi státusz információiig, valamint lehetővé teszi, hogy a vezető az igényeinek megfelelően állítsa össze az információkat. A kijelző ábrák és szövegek segítségével, gyorsan és egyszerűen, vizuálisan kommunikál. A kormányon lévő gombok segítségével a vezető testre szabhatja a képernyőt, és igény szerint jelenítheti meg rajta az információkat.
Jeep Compass Trailhawk
4x4 rendszerek
A vadonatúj Jeep® Compass két innovatív hajtáslánc rendszert kínál a kategóriaelső 4x4 képességekhez. A Jeep® Active Drive és Jeep® Active Drive Low automatikusan és észrevétlenül kapcsol a kétkerék- és négykerék-meghajtás között a folyamatos nyomaték vezérlés és az optimális tapadás érdekében.

Fekete motorháztető matrica
A vadonatúj Jeep® Compass Trailhawk® fekete motorháztető matricája egyedülálló megjelenést kölcsönöz a gépkocsinak.

Terepszögek
A Jeep® Compass Trailhawk® Trail Rated® képességeket nyújt egyedülálló első, középső és hátsó terepszögekkel az egyedi orr kialakításnak és a megnövelt hasmagasságnak köszönhetően. A kategória legjobb hasmagassága és képességei kiegészülnek a csúszólemezekkel, lejtmenet vezérléssel és 17 colos off-road kerekekkel.

Selec-Terrain® rendszer
A Selec-Terrain® tapadásvezérlő rendszer célja, hogy optimalizálja a négykerék-meghajtást, ezáltal bármilyen terepen páratlan képességeket nyújtson. Elektronikusan koordinál és optimalizál akár 12 rendszert, ami által jobb irányíthatóságot biztosít a gépkocsinak.

Győr

Pesti út 4.

Telefon: 06-96/513-100
Fax: 06-96/513-104
riegler@autoforumriegler.hu

 

Tatabánya

Alkotmány u. 2/B

Telefon: 06-34/312-015
Fax: 06-34/312-016
rieglertb@autoforumriegler.hu

 

 

Nyitva tartás

Szalon:        Szerviz:
H-P.: 8 - 17   H-P.: 8 - 16:30
Szo.: 9 - 12   Szo.: Zárva
V.: Zárva   V.: Zárva

 

 

 

 

Facebook

© 1995- 2018 | Autófórum Riegler

carnet-csoporthasznaltautok.hu

Készítette: Kovács Gergely