jeep-renegade-design-01

Design

AZ ÖNHÖZ ILLŐ KOMBINÁCIÓ.

4 különböző felszereltségi szintjével, 11 élettel teli külső színével és 9 különböző bi-color variációjával fekete színű tetővel párosítva, az Új Renegade megőrizte az ikonikus Jeep® DNS-t, ugyanakkor saját rendhagyó személyiségét is megvillantja.

jeep-renegade-belso-01

Belső tér

ÉRZELMILEG MEGÉRINTŐ DESIGN.

A teljesen megújult Jeep® Renegade belső tere igényesen kidolgozott részleteket, innovatív és kiváló minőségű és színösszetételű anyagokat, csúcsminőségű technológiát és okos tároló megoldásokat tartalmaz.

jeep-renegade-motor-01

Motorok

KÉSZEN ÁLL A KALANDRA.

Erő és kontroll. Városban, vagy terepen, nincs akadály, ami Ön és a kaland közé álljon. Az új Jeep® Renegade kategóriája legjobb terep képességével rendelkezik és páratlan vezetési élményt nyújt.

jeep-renegade-technologia-01

Technológia

TECHNOLÓGIA ÉRINTÉSRE

Az új Jeep® Renegade olyan piacvezető technológiát kínál, mely lehetővé teszi, hogy mindent egyszerűen és intuitív módon irányítson.

Galéria

A nagyításhoz kattintson a képekre!

Videó galéria

A videók megtekintéséhez kattintson a képekre!

RÉSZLETEK

Design

TALÁLJA MEG AZ ÖNHÖZ ILLŐ KOMBINÁCIÓT

4 különböző felszereltségi szintjével, 11 élettel teli külső színével és 9 különböző bi-color variációjával fekete színű tetővel párosítva, az Új Renegade megőrizte az ikonikus Jeep®  DNS-t, ugyanakkor saját rendhagyó személyiségét is megvillantja.

ÉLJE ÁT A NYITOTT TETEJŰ UTAZÁS ÉLMÉNYÉT

Az 1941-ben gyártott első Willys MB Jeep® modell ihlette a vadonatúj Renegade nyitott tetős szabadság élményét, mely két napfénytetőrendszer közül való választást tesz lehetővé. A szegmensében is exkluzív My-Sky™ tetőrendszer csodálatosan izgalmas panorámát nyújt minden úton. A panelek manuálisan eltávolíthatóak, valamint motorosan billenthetőek/csúsztathatóak.

SZEMÉLYRE SZABÁS, ÉLETSTÍLUSÁNAK MEGFELELŐEN

Hogyan tölti a szabadidejét? Szenvedélyes freeride snowboard-os, vagy inkább a barátaival megy sziklát mászni? Bármilyen is legyen életstílusa, találja meg a tökéletes Mopar kiegészítőt magának és Renegade modelljének.

Belső tér

ÉRZELMILEG MEGÉRINTŐ DESIGN

A teljesen megújult Jeep® Renegade belső tere igényesen kidolgozott részleteket, innovatív és kiváló minőségű és színösszetételű anyagokat, csúcsminőségű technológiát és okos tároló megoldásokat tartalmaz. A modell erőteljes és energetikus megjelenése méltó a márka örökségéhez, stílusát egy újabb szintre emeli. Az extrém sportos modellek ihlették, a formaterv mégis lágy vonalak és határozott részletek finom játékából áll össze. Ezek a részletek együttesen igazán egyedi formatervet hoznak létre, az érzelmi élmény pedig hosszú időn át elkísér.
A KÉNYELEM MÉG SOHA NEM VOLT ENNYIRE FUNKCIONÁLIS

Az új Jeep® Renegade okosan párosítja a finom tapintású anyagokat a funkcionális elemekkel. Puha tapintású elemek keverednek erőteljesebb és funkcionálisabb részletekkel, mint amilyen például az utasoldali kapaszkodó, az off-road kalandok elengedhetetlen tartozéka. A legendás Jeep® márka örökség ihlette design elemek ízlésesen kerültek elhelyezésre a modellben. Látogasson el a képgalériába, hogy közelebbről szemügyre vehesse az új Jeep® Renegade belső felszereltségét.
IHLETETT SZÍN ÉS KÁRPIT KOMBINÁCIÓK

Az új Jeep® Renegade beltere ergonómikusan kialakított üléseket tartalmaz, melyeket kíváló minőségű és színpompás matt betétekkel díszített kárpit borít és melyeket az extrém sportokból ismert szemüvegminták díszítenek.
TŰNJÖN KI

Az új Jeep® Renegade-al a lehetőségek végtelenek. Egyedi ízlése szerint alakíthatja gépkocsija belső terét Mopar® kiegészítők széles választékával, melyek segítségével valóban kitűnik a tömegből.

Motorok

JEEP® RENEGADE, MINDENRE KÉPES ÉS KÉSZEN ÁLL A KALANDRA

Erő és kontroll. Városban, vagy terepen, nincs akadály, ami Ön és a kaland közé álljon. Az új Jeep® Renegade kategóriája legjobb terep képességével rendelkezik és páratlan vezetési élményt nyújt. Felszereltségei közé tartozik a szegmensében elsőként alkalmazott 9-fokozatú automata sebességváltó, az innovatív és megállíthatatlan Jeep® Active Drive és Active Low Drive hajtás rendszerek, valamint a sokoldalú Selec-Terrain® járművezérlő rendszer. Első osztályú képességek a Trail Rated® vezetési élményért.
JEEP® ACTIVE DRIVE LOW

A Jeep® Active Drive Low rendszer a Jeep® Active Drive rendszerre épül, és 20:1-hez kapaszkodási arányt kínál a valódi 4x4 terepképesség megéléséért. A rendszer tartalmazza a Lejtmenet vezérlőt és a Selec-Terrain járművezérlő rendszereket, a Trailhawk modell pedig magában foglalja a Selec-Terrain rendszer részeként működő "Szikla" üzemmódot, a maximális tapadás elérése érdekében.
JEEP® ACTIVE DRIVE

A Jeep® Active Drive rendszer teljesen automatizált és nagyon finom váltást biztosít az összkerékhajtás és a kétkerékhajtás között, bármely sebesség mellett. Ehhez nem kell a vezető beavatkozása, a rendszer magától elvégzi a szükséges vezetési korrekciókat, és javítja mind a felül-, mind az alulkormányozottságot.
EXTRÉM 4X4: ACTIVE DRIVE RENDSZER

Szegmensének legjobb 4x4 képességeit birtokolja minden útviszonyok között. Az új Jeep® Renegade magában hordozza az eredeti Jeep® DNS-t és mellé két innovatív hajtás rendszert is kínál: Jeep® Active Drive és Jeep® Active Drive Low rendszereket.
ÁLLANDÓ KONTROLL: LEJTMENET VEZÉRLŐ

A Lejtmenet vezérlő rendszer (HDC) lehetővé teszi a finom és kontrollált ereszkedést kemény, vagy csúszós terepen, anélkül, hogy a fékpedálra kelljen lépni. Bekapcsolt állapotában a jármű meredek lejtőkön tud haladni úgy, hogy az ABS kontrollálja minden kerék sebességét, az optimális tapadás érdekében.
LEGYEN ÖN AZ ELSŐ: 9-FOKOZATÚ AUTOMATA SEBESSÉGVÁLTÓ

Az új Jeep® Renegade az első kompakt SUV, mely tartalmazza a 9-fokozatú automata sebességváltót, mely úgy növeli a vezetési kényelmet és a teljesítményt, hogy figyeli a hőmérsékletet, a sebességet, a menetstabilitást, valamint több mint 20 egyedi váltósémát tartalmaz a különböző útviszonyokra. Erőteljesebb gyorsulás és finomabb váltás révén ez az új váltórendszer hatékonyabb vezetési élményt garantál, mely ideális az országúton való autózáshoz.
TÖKÉLETES MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT: SELEC-TERRAIN® JÁRMŰVEZÉRLÉSI RENDSZER

A Jeep® Active Drive és Active Drive Low rendszerek tartalmazzák a márka Selec-Terrain® járművezérlő rendszerét. A Selec-Terrain® lehetővé teszi, hogy a kívánt on- vagy off-road üzemmódban autózzunk az optimális teljesítmény elérése érdekében. Menjen bármerre, csináljon bármit, öt személyre szabott üzemmód közül választhat: Auto, Hó, Homok és Sár üzemmódok a Jeep® Active Drive Low rendszeréhez és Szikla üzemmód kizárólag a Trailhawk verzióhoz.
RENEGADE TRAILHAWK, OFF-ROAD DNS

A világ legnehezebb terepein való helytállásra tervezték, maximális teljesítményt nyújt a tapadás, kapcsolódás, hasmagasság, irányíthatóság és gázlóképesség terén, a Renegade Trailhawk-al a legnehezebb terepeken is könnyedén haladhat. A Trailhawk modell a 9-fokozatú automata sebességváltót kombinálja a 2.0 Multijet II 170 Le-s motorral, a Selec-Terrain rendszert pedig újabb magaslatokba emeli a Szikla üzemmód használatával.
TA Renegade Trailhawk osztályának legjobb Trail Rated 4x4-es terepképességeit birtokolja a következő felszereltségek meglétével:

  • Akár 48 cm-es gázlóképesség
  • Akár 20,5 cm-es rugóút
  • Egyedi lökhárítók, melyek 30.5 belépési szöget, 25.7 fok áthaladási szöget és 34.3 hátsó terepszöget tesznek lehetővé
  • 2 cm-el nagyobb hasmagasság, mely így 22 cm
  • Standard Jeep® Active Drive Low rendszer, 20:1 kapaszkodási aránnyal
  • Selec-Terrain® rendszer exkluzív Szikla üzemmóddal
  • Küszöbborítás és egyedi első és hátsó piros vonószemek
  • Egyedi 17"-os keréktárcsák, agresszív on-road és off-road gumiabroncsokkal
  • Lejtemenet-vezérlő
  • Akár 908 kg vonóképesség a 2.4-literes Tigershark motorral és rendelhető vontatási csomaggal.

Technológia

LEGYEN KAPCSOLATBAN A VILÁGGAL: UCONNECT™ LIVE

A fedélzeti kényelem és szórakozás biztosított a Uconnect™ Rádió LIVE 5"-os ,illetve 6,5"-os érintőképernyőinek köszönhetően. A rendszer kompatibilis Bluetooth® okostelefonnal kezei használata nélkül irányíthatja zeneszámait, üzeneteit, hívásait. Mindezeken felül a Uconnect™ 6.5” Rádió Nav navigációs rendszere kiváló minőségű prémium, 3D grafikával ellátott térképeket tartalmaz, valamint fejlett GPS érzékelőket, melyek még a rossz vételi körülmények között is pontos helymeghatározást tesznek lehetővé. A Jeep® Uconnect™ LIVE szolgáltatás új funkciójával, a Jeep® Skills segítségével pedig a vezetési adatokat, paramétereket is ellenőrzése alatt tarthatja.
NAVIGÁCIÓS RENDSZER 3D TÉRKÉPEKKEL

A Uconnect™ a navigációs rendszerek szakértőivel együttesen hozta létre azt a rendszert, mely biztosítja, hogy Ön mindig tudja merre jár és mennyi időt vesz igénybe, amíg odaér. GPS által támogatott érzékelőkkel ellátott térképek segítenek eligazodni a forgalomban. A rendszer hangparancsok segítségével lépésről lépésre tájékoztatja Önt az útirányról.

Az új Uconnect™ 6,5” Rádió Nav rendszer egy nagyméretű 6.5 colos érintőképernyővel, 3D grafikákkal és számos külső kezelőszervvel van ellátva a különböző funkciók hatékony hozzáférése érdekében, beleértve az audiórendszer kezelőszerveit is. A Bluetooth® kapcsolat hangvezérlést és audió lejátszás funkciót is magába foglal. Ezeken kívül a Uconnect™ rendszer tartalmaz még USB bemenetet, SD-kártya olvasót és DAB rádiót.

A Uconnect™ 5" Radio Nav rendszer elősegíti életstílusa zökkenőmentes fenntartását utazás közben is a következő megoldással: multimédia, szórakoztatás és TomTom navigáció egyben. Az érintőképernyő és a kéz nélküli megoldások pedig gyorssá és automatizálttá teszik az adott funkciók vezérlését.
ELSŐ OSZTÁLYÚ HANGZÁS

A számos hangszóróval és mélynyomóval szerelt audió rendszernek köszönhetően vezetési élménye soha nem lesz egysíkú. Ismerje meg ennek a kimagasló audiórendszernek a részleteit, mely most a Uconnect™ rendszerrel rendelhető.
USB ÉS AUX BEMENETEK

Csatlakoztassa rendszer kompatibilis média eszközeit és hallgassa kedvenc zeneszámait. A Bluetooth® csatlakozással és AUX bemenettel szerelt Uconnect™ rendszer lehetővé teszi, hogy média eszközeit különböző módokon használja.
BLUETOOTH® KAPCSOLAT

A Bluetooth® kapcsolat lehetővé teszi a drót nélküli zene lejátszást média eszközéről. Ezzel a megoldással kábel kapcsolat nélkül játszhat le zeneszámokat könnyedén bármely rendszer-kompatibilis média eszközről, vagy internetes rádió alkalmazásról.
PARKVIEW® TOLATÓ KAMERA

A ParkView® tolató kamera segítségével részletes felbontásban, színesben láthatja a jármű mögötti részt a Uconnect™ érintőképernyős kijelzőjén.

Győr

Pesti út 4.

Telefon: 06-96/513-100
Fax: 06-96/513-104
riegler@autoforumriegler.hu

 

Tatabánya

Alkotmány u. 2/B

Telefon: 06-34/312-015
Fax: 06-34/312-016
rieglertb@autoforumriegler.hu

 

 

Nyitva tartás

Szalon:        Szerviz:
H-P.: 8 - 17   H-P.: 8 - 16:30
Szo.: 9 - 12   Szo.: Zárva
V.: Zárva   V.: Zárva

 

 

 

 

Facebook

© 1995- 2018 | Autófórum Riegler

carnet-csoporthasznaltautok.hu

Készítette: Kovács Gergely